„Spitalul Attila Korhaz“ a câştigat Cursa Trăsniţilor de la Braşov FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa Trăsniţilor a făcut furori şi vara aceasta. Cea mai trăsnită echipă a celei de-a patra ediţii de vară a fost „Spitalul Attila Korhaz“.

Cel mai amuzant eveniment caritabil din România a reunit şi de această dată numeroase echipaje trăsnite şi o mulţime de braşoveni dornici să se amuze de vehiculele fără motor construite de participanţi. Cei care încins atmosfera au fost nimeni alţii decât braşovenii de la Hi-Q.

„Cursa Trăsniţilor“ a fost deschisă cu o demonstraţie de drift cu carting, oferită de braşoveanul Ciprian Răileanu. Cartul special al bărbatului, de culoare roşie, realizat special pentru drift, a fost admirat de toţi spectatorii. „Mi-a făcut plăcere să le arăt braşovenilor că se pot face drifturi şi cu un cart“, a spus Răileanu.

În cursă s-au înscris nouă echipaje, iar premiile puse în joc au fost de peste 15.000 de lei. Cei care au câştigat marele premiu, Spitalul Attila Korhaz vor beneficia de cazare, timp de trei zile, la un hotel din Constanţa. „Dacă alţii închid spitale, noi într-o săptămână am reuşit să înfinţăm unul. În caz de urgenţe echipa noastră ajunge foarte repede la pacient. Nimeni nu este dat afară din spital şi la noi toată lumea beneficiază de medicamente“, a declarat Deneş Levente, care a câştigat şi în iarnă cu sania „Aeroportul“.

image

Click pe imaginile de mai sus pentru o fotogalerie de la Cursa Trăsniţilor!

Pe locul II s-a clasat un puşti de numai 5 ani, intitulat „Piratul“,care a coborât panta din Poiana Braşov spre Livada Poştei cu o tricicletă specială, iar pe locul III s-a clasat „Omul Grenadă“.

Senzaţie au făcut şi echipajele „Vara nu-i ca iarna“, „Pupăza din tei“, sau „Sami Motto Team“.

Banii strânşi în urma „Cursei Trăsniţilor" sunt destinaţi proiectului „Pentru o educaţie mai bună!", iniţiat de Rotary Club Citadel, oganizatorul evenimentului. O clasă de elevi cu rezultate deosebite la învăţătură, din judeţul Braşov, va pleca anul viitor într-o tabără educativă în Germania. Până acum, două clase de elevi au avut oportunitatea de a vizita Germania şi prilejul de a învăţa cum pot acorda primul ajutor, în situaţii de urgenţă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite