Moni şi Irina, în vacanţă la Predeal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a avut un an cu multe scandaluri, Monica Gabor şi sora ei, Ramona, au luat-o pe Irina şi au plecat în vacanţă, la munte.

Fosta doamnă Columbeanu a ales un hotel de trei stele, din Predeal, situat într-o zonă deosebit de liniştită. Monica a ajuns la munte îmbrăcată lejer, într-o rochiţă vaporoasă de culoare deschisă, iar Irinei i-a dat o rochiţă roz.

Monica a ales să se cazeze într-un apartament standard, dotat cu paturi duble şi canapea extensibilă, care costă 140 de lei pe noapte. „Hotelul este de trei stele, însă dotările sunt de patru stele în interior. Monica a optat pentru un apartament standard şi nu a specificat perioada de şedere", a declarat Marius Ioniţă, managerul hotelului.

Chiar dacă Monica nu s-a hotărât cât timp va sta la Predeal, cu siguranţă va avea parte de câteva zile relaxante. Monica, Ramona şi Irina pot alege să parcurgă câteva trasee turistice, să se plimbe cu bicicleta, cu ATV-ul sau cu telescaunul. De asemenea, cele trei pot urca la cota 2000, în Sinaia sau pot vizita staţiunea Poiana Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite