Braşov Business Park oferă 720 de locuri de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia companiei Braşov Business Park a anunţat săptămâna trecută că doreşte să depună un proiect pe Programul Operaţional Regional (POR), domeniul major de investiţie 4.1: Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală, prin care să ofere 720 noi locuri de muncă.

Discuţiile privind posibilitatea lansării unui proiect cu finanţare europeană care vizează înfiinţarea unui nou centru de afaceri la Braşov dintre o delegaţie a companiei Braşov Business Park cu prefectul Ion Gonţea, directorul Agenţiei Metropolitane Braşov, Dragoş David, şi coordonatorul Polului de Creştere Economică Braşov, Mihail Veştea au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, scrie BZB.

Centrul de afaceri va cuprinde spaţii de birouri, un complex expoziţional şi săli de conferinţă. Astfel, cei care lucra în acest centru vor avea parte de servicii administrative de excepţie şi de o infrastructură socială, care să îi ajute în identificarea unor parteneri de afaceri şi de noi pieţe de desfacere. Centrul va oferi peste 720 noi locuri de muncă şi va facilita deschiderea de noi unităţi de producţie, în funcţie de solicitările pieţei de la nivel local.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite