Braşov: Ziua lui Dracula, în Ritmo Café & Lounge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dracula's B-day Party debutează la Ritmo, de la ora 22.00
Dracula's B-day Party debutează la Ritmo, de la ora 22.00

Localul dă startul weekendului de Halloween, începând de astăzi, când vă aşteaptă cu cele mai bune oferte la băuturi.

Dracula's B-day Party debutează de la ora 22.00. Invitaţii lui Dracula trebuie să intre în pielea şi costumele prietenilor lui, să bea cocktail-uri demonice şi să danseze pe ritmuri îndrăcite. Organizatorii au pregătit chiar şi un meniu finger buffet, adică fursecuri în formă de degete.

Legendarul şi inconfundabilul Conte Dracula a ales să îşi sărbătorească ziua de naştere alături de cei mai buni prieteni, printr-o revenire spectaculoasă la Ritmo.

Va fi prezent aici toata noaptea, bucurându-se de petrecerea organizată în cinstea sa, iar invitaţii pot bea împreună un pahar, două... sau mai multe, alegând din selecţia sa preferată de cocktailuri demonice, pot dansa pe cele mai malefice beat-uri şi vibraţii şi pot flirta cu cele mai dulci fete pe care le poate „savura“ un vampir.

De asemenea, petrecăreţii vor fi încântaţi de un  deosebit "finger buffet" ce conţine chiar delicioasele degete ale Contesei Însângerate şi a celor două asistente ale acesteia, pe care le pot degusta la bar.

Curajoşii se vor putea înfrunta cu cei mai buni vrăjitori din Transilvania, care vor pregăti shot-uri misterioase după reteţele antice.

Şi, bineînţeles, îmbrăcămintea trebuie să fie adecvată pentru aniversarea lui Dracula. Invitaţii cu cele mai spectaculoase costumaţii vor avea parte de tot felul de surprize.

Cei fără inspiraţie se vor putea orienta după lista special scrisă chiar de Contele Dracula, pentru membrii VIP.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite