Braşov: Zeci de milioane, disponibile pentru întreprinderile mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele aproximativ 1.000 de firme mari sau cele şase societăţi foarte mari din judeţ pot accesa importante fonduri nerambursabile, prin intermediul recent lansatului Program Operaţional Sectorial.

Potrivit directorului Centrului de Consultanţă a Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, Cosmin Roşia (foto), „bugetul total al cererii de propuneri de proiecte este de 450 de milioane de lei. În ceea ce priveşte valoarea maximă a sprijinului financiar nerambursabil acordat, aceasta este de 20 de milioane de lei. Intensitatea maximă a sprijinului financiar nerambursabil, acordat din totalul costurilor eligibile este de 50%. Solicitantul poate opta pentru acordarea unei prefinanţări în cuantum de maximum 35% din valoarea totală a finanţării nerambursabile aprobate. Termenul limită de aprobare a proiectelor este 31 mai a.c.".

Solicitanţii eligibili sunt operatorii economici înregistraţi legal în România, care corespund definiţiei întreprinderilor mari, sunt înfiinţaţi în temeiul Legii nr. 31/1990 şi îşi desfăşoară activitatea în România. Tipurile de proiecte care pot fi depuse se referă la crearea de noi capacităţi de producţie, implementarea de noi produse sau servicii  sau care implică modernizarea şi dezvoltarea întreprinderilor prin investiţii în echipamente şi utilaje de producţie.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite