Braşov: Vor ecologiza Postăvaru, în cârje şi din scaune cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„O zi specială pentru persoane speciale", se numeşte acţiunea prin care 50 de persoane din Braşov, Covasna şi Harghita, care au probleme locomotorii vor avea ocazia să urce miercuri în masivul Postavaru.

Iniţiativa este a Bisercii Baptiste, însă în realizarea proiectului s-a implicat  braşoveanul Lazăr Farkas. Acesta, împreună cu prietenii săi, îi vor transporta cu aproximativ 20 de maşini off-road până pe masivul Postăvaru.

Alături de persoanele cu handicap vor fi şi însoţitorii acestora. Odată ajunşi în vârf, dacă vremea va permite, atât persoanele cu dizabilităţi, care se pot deplasa, cât şi însoţitorii lor, vor ecologiza zona.


La finalul activităţilor de ecologizare, toţi cei prezenţi la acţiune vor avea parte şi de o masă copioasă, pregătită la ceaun, la Cabana Julius Rommer, pe Drumul Roşu. Masa, pentru cele aproximativ 100 de persoane , va fi oferită de Grupul de Firme Lazăr şi Asociaţia Asistenţei Rutiere din România, filialele Braşov, Covasna şi Harghita, care îşi duce acolo şi propriul bucătar.

„Consider că acei oameni trăiesc mai mult în case. Au şi ei dreptul sa vadă lumea de sus, de pe munte, să se bucure de aerul curat de la înălţime şi să simtă că nu sunt uitaţi de ceilalţi"
, a declarat Lazăr Farkas, organizator şi sponsor principal al acţiunii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite