Viceprimarul din Predeal susţine că a fost bătut de oamenii primarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Predeal
Predeal

Vasile Sorin Criste, viceprimarul localităţii Predeal, susţine că, aseară, a fost agresat de patru indivizi, despre care spune el, sunt apropiaţi ai primarului Ionel Goidescu.

Criste a afirmat că a avut mai multe discuţii în contradictoriu cu primarul la şedinţele de plen şi acesta ar fi motivul pentru care s-a ajuns la un asemenea incident. Incidentul s-a produs aseară chiar în faţa restaurantului al cărui patron este Criste. "Eram în restaurnat cu familia, iar unul dintre prietenii primarului a intrat şi mi-a spus să ies până afară, că avem ceva de discutat. Acolo m-am trezit înconjurat de alţi trei indivizi care au început să mă îmbrâncească şi să îmi dea palme", a declarata pentru "Adevărul de Seară" Sorin Criste.

De cealaltă parte, Goidescu spune că nu a avut niciodată conflicte cu viceprimarul şi nu ştie despre ce este vorba. „Eu am venit aseară târziu acasă, fiindcă am fost plecat la Ministerul Dezvoltării. Nu ştiu despre ce este vorba şi am impresia că domnul viceprimar bate câmpii. Dacă are vreo dovadă e liber s-o prezinte, dar eu nu am nicio problemă cu persoana lui", ne-a declarat Ionel Goidescu.  

Vom reveni cu amănunte!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite