Vânzările imobiliare s-au mutat pe YouTube

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la hale de depozitare, până la birouri şi apartamente de lux, toate se pot găsi pe YouTube. Astfel cei care îşi doresc să cumpere un imobil îşi pot face o idee foarte bună despre cum arată locul pentru care vor negocia un preţ de vânzare - cumpărare.

Filmuleţe cu toate încăperile imobilului scos la vânzare, sau adevărate clipuri profesioniste cu apartamente sau case de lux. Toate se găsesc acum pe internet. Criza finaciară i-a făcut pe agenţii imobiliari să apeleze şi la această formă, gratuită, de reclamă.

Pentru zona de munte sunt cele mai multe filmuleţe postate. Un astfel de „anunţ" este pentru un teren din Sinaia , zona semicentrală, în lateralul Castelului Peleş, scos la vânzare cu 195 euro/mp.

Tot în zona Castelului Peleş, se găsesc la vânzare şi apartamente de lux.

O altă categorie este cea a afacerilor la cheie, tot din Sinaia. Chiar şi acestea au fost scoase la mezat, pe YouTube. Este vorba despre o pensiune clasificata 3 stele, cu 14 camere, 2 terase amenajate, sistem de supraveghere video şi parcare proprie.

În Braşov, o casă situată în centrul municipiului costă 219.900 euro, iar o pensiune compusă din şapte camere, două etaje+mansarda, se vinde cu 700.000 de euro, dar numai împreună cu apartamentul propietarului.

La numai câţiva kilometri de Braşov, în comuna Sânpetru, o casă se vinde mai scump decât în centrul reşedinţei de judeţ. Faptul că este situată departe de traficul din oraş şi că este o construcţie nouă, ridică preţul unei case construite în 2007, la 250.000 de euro.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite