Braşov: Valentine’s Party, distracţie până în zori cu Oana Panazan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşoveanca râvnită de americani va cânta, mâine, pentru braşovenii care vor să îşi petreacă seara la Restaurantul Capricii, de pe strada Iuliu Maniu.

Tânăra de 26 de ani a cucerit inimile americanilor care au ales-o după o preselecţie aprigă printre elevii Şcolii Populare de Arte şi a ajuns să cânte în Miami, Florida. 

Spectacol incendiar

Succesul de peste ocean nu a îndepărtat-o însă de oraşul natal şi după un an s-a întors să îşi finalizeze studiile. Acum le oferă braşovenilor un spectacol de neuitat de Ziua Îndrăgostiţilor. Ideea spectacolului a fost a lui Damian Galvin, un investitor englez care m-a auzit cântând la un concert de caritate de la Hospice «Casa Speranţei ». Mi-a propus să organizăm acest eveniment, am fost de acord şi ne-am apucat de organizare", spune Oana Panazan.

Din repertoriul tinerei nu vor lipsi muzica disco, latino, rock'n roll,  oldies şi R&B, iar spectacolul va fi anumat de dansatori profesionişti şi Dj-i. „Din repertoriu nu vor lipsi piese renumite semnate Riahna, Celine Dion,  Duffy, Mariah Carey sau Withney Houston. Am pregătit şi concursuri şi tombole, astfel că distracţia va fi garantată", ne asigură tânăra cântăreaţă.

Biletul de intrare la spectacol costă 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite