VIDEO Flashmob împotriva eutanasierii câinilor, în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voluntatii din cadrul Asociaţiei de Protecţia Animalelor Braşov îi invită luni, de la ora 18.30, pe toţi braşovenii cu suflet la un flashmob de 10 minute, organizat împotriva eutanasierii câinilor.

Adunarea în Piaţa Sfatului se va face la ora 18.30, la 18.50 se vor aprinde lumânări (primul fluier), la 18.55 toţi cei prezenţi se vor aşeza (al doilea fluier), iar la 18.59 se vor ridica şi se vor împrăştia (al treilea fluier).

„10 minute din viaţa voastră pot face mult. Turcii s-au ridicat toţi şi au făcut istorie pentru o pisică, dar românii au tendinţa să se ascundă în case pentru că au impresia că sunt ridicoli, sau pur şi simplu nu le pasă. Haideţi braşoveni, 10 minute din viaţa noastră pentru toată viaţa lor! Aduceţi-vă prietenii, familia şi colegii. Haideţi să arătăm că Braşovul nu doarme", a spus Alina Ghica, voluntar la Asociaţia de Protecţia Animalelor Braşov.

Flashmob-ul de la Braşov va fi organizat simultan cu mitingul împotriva eutanasierii, care se va desfăşura în adăposturile de câini din Bucureşti. De asemenea, astfel de flashmob-uri s-au organizat şi în alte judeţe din ţară.

VEZI AICI FLASHMOB-UL DE ANUL TRECUT DIN CAPITALĂ

Cei care vor participa la „acţiunea de protest" din Piaţa Sfatului vor primi printuri cu imaginea acţiunii, iar în cele 10 minute le vom prinde de haine.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite