Braşov: VIDEO/Braşovul a câştigat cu „Noi“ Festivalul „Om Bun“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Braşovenii de la grupul „Noi“ au plecat de la Bucureşti cu Premiul I
Braşov: Braşovenii de la grupul „Noi“ au plecat de la Bucureşti cu Premiul I

Grupul „Noi" de la Braşov a câştigat Premiul I la Festivalul naţional - concurs de muzică folk „Om Bun", care s-a încheiat aseară, la Teatrul „Nottara" din Bucureşti.

Iulia Mitrea şi Titus Constantin, membrii grupului, au concurat cu piesa „Se plâng de mine îngerii". Celebră pentru cunoscători este şi melodia „Fericire simplă", pe care toţi iubitorii muzicii folk o fredonează ori de câte ori o aud.

Juriul a stabilit, aseară, la cea de-a 19-a ediţie a festivalului, şapte câştigători dintre cei 14 solişti şi grupuri care s-au întrecut în concurs. Astfel, pe lângă Premiul I câştigat de braşoveni, Premiul II a revenit grupului „Lipscani" din Bucureşti, Premiul III grupului „Alergic" din Alba, iar Premiul special a revenit grupului „Proiect Tivodar" din Bucureşti.

A fost acordat şi Premiul „Tatiana Stepa", revenit lui Gigi Smadoi, din Craiova,  iar Trofeul „Om Bun" a fost acordat grupului timişorean format din Daniel Silvian Petre şi Emil Kindlein, iar cel pentru întreaga activitate a fost oferit lui lui Sorin Minghiat.

Ascultaţi mai jos melodia „Se plâng de mine îngerii" semnată de grupul „Noi“.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite