Braşov: Un taximetrist a băgat spaima în proprietarii de Dacia Logan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii spun că prejudiciul se ridică la 15.000 de lei Foto: Stelian Grăjdan
Poliţiştii spun că prejudiciul se ridică la 15.000 de lei Foto: Stelian Grăjdan

Bărbatul s-a specializat în spargerea acestui tip de autoturism şi a reuşit să fure zeci de bunuri, începând de la CD-uri până la roţi de rezervă. Suspectul a fost reţinut şi apoi eliberat fiindcă poliţiştii nu au probe suficiente ca să îl trimită după gratii.

Până acum s-a stabilit că bărbatul a furat bunuri în valoare de 15.000 de lei.Poliţiştii spun că suspectul, Adrian Gheorghiţă L., de 27 de ani, lucra ca taximetrist, la o firmă din Braşov. Ziua îşi făcea meseria, iar noaptea spărgea maşini. Bunurile furate erau apoi trasportate la domiciliul său, cu maşina folosită pentru taximetrie. Bărbatul nu lua în vizor doar maşinile colegilor, ci şi alte Logan-uri care îi ieşeau în cale.

image

În urma mai multor sesizări, poliţiştii de la Secţia 4 au demarat cercetările şi au reuşit să pună mâna pe bărbat. La percheziţa efectuată la domiciliul său, oamenii legii au găsit două roţi de rezervă, o trusă de chei, două seturi de lanţuri pentru anvelope, un detector radar, o staţie de emisie-recepţie, un monitor L.C.D., o vestă reflectorizantă, un compresor de aer pentru pneuri şi mai multe CD-uri.

image

Ancheta a stabilit că bunurile respective proveneau în urma spargerii a trei autoturisme. Adrian Gheorghiţă L. a fost reţinut 24 de ore. Ulterior, poliţiştii i-au dat drumul pentru că nu au deocamdată probe suficiente care să îl trimită după gratii.

Bărbatul este bănuit că a dat spargeri în tot Braşovul şi a acţionat singur. „Vom extinde cercetările fiindcă bănuim că a acţionat pe toată raza oraşului, precum şi în localităţi limitrofe Braşovului, iar ulterior a vândut bunurile sustrase. În prezent bărbatul este cercetat în patru cauze", a spus comisarul şef Dan Buleandră (foto sus), şeful Secţiei 4 Poliţie.

brasov

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite