Braşov: Un tânăr s-a aruncat în gol de pe stâncile din Răcădău UDPATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă. Un echipaj al Ambulanţei Braşov a intervenit imediat, dar nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

UPDATE 04.04.2011 ORA 15.00 Poliţiştii l-au identifcat pe tânărul care s-a sinucis pe Dealul Melcilor. Acesta se numea Vlad Dan Gonţea şi avea 17 ani. Se pare că tânărul şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor probleme în dragoste şi înainte de a se sinucide ar fi vorbit la telefon cu o fată. Băiatul locuia doar cu mama lui şi era o fire retrasă.

image

Vecinii de bloc spun că Dan Vlad Gonţea era un băiat la locul lui, cu mult bun simţ, dar introvertit.

  „Am rămas trăznită când am auzit ce s-a întâmplat. Nu-mi venea să cred. Nu avea de ce să se sinucidă. Mama lui avea grijă de el şi el nu părea să aibă probleme. Era un băiat la locul lui, politicos, saluta pe toată lumea, dar era introvertit. Nu l-am văzut cu fete niciodată. Mai veneau băieţi la el şi ascultau muzică, dar foarte rar", a spus Reluţa Vicol (46 de ani).

image

 „Sâmbătă m-am întâlnit cu el şi m-a salutat. Era foarte cuminte, dar era mai singuratic. Nu avea treaba cu nimeni şi nu-mi vine să cred ca s-a putut întâmpla aşa ceva. Locuia doar cu mama lui şi ea este foarte credincioasă", a spus o vecină de palier, Aristiţa Negru (90 de ani).

image

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Braşov, dr. Emil Măţău, tânărul nu a putut fi identificat, neavând niciun act de identitate asupra sa.

Martorii care l-au văzut pe tânăr pe stâncile fostei cariere de piatră din cartierul Răcădău spun că acesta a vorbit îndelung la telefon înainte să facă gestul necugetat.

În ultimii doi ani şi alţi tineri au ales să-şi curme viaţa aruncându-se de pe stâncile din Răcădău. De altfel, locul în care a căzut tânărul era înconjurat de cruci.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads

<a href="http://www4.smartadserver.com/call/pubjumpi/22644/154777/9786/M/[timestamp]/?" mce_href="http://www4.smartadserver.com/call/pubjumpi/22644/154777/9786/M/[timestamp]/"><img src="http://www4.smartadserver.com/call/pubi/22644/154777/9786/M/[timestamp]/?" mce_src="http://www4.smartadserver.com/call/pubi/22644/154777/9786/M/[timestamp]/" border="0" alt="" /></a>

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite