Braşov: Prins de două ori băut la volan, în doar cinci ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost testat de două ori cu aparatul etilotest Foto: arhivă
Şoferul a fost testat de două ori cu aparatul etilotest Foto: arhivă

Tupeul unor şoferi întrece uneori orice limită. Ştefan V., de 31 de ani, din Bod, urcat de două ori la volan în aceeaşi noapte, deşi era beat criţă.

Ieri noapte, poliţiştii l-au oprit pe strada Calea Feldioarei. Avea o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, poliţiştii l-au dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Nu s-a potolit şi, cinci ore mai târziu, a condus din nou băut.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed, și a faptului că se afla sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului și autoturismul condus de el a intrat în coliziune cu un gard de beton. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto și a unui pasager în autoturism. V.Ștefan, care a fost testat, din nou, cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,95 mg/l în aerul expirat, este cercetat în stare de libertate, pentru infracțiuni la Legea Circulației. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze în permanență viteza la condițiile de drum și vreme", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite