Braşov: Un miliard, ajutor financiar pentru Sâmbăta de Sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni au decis alocarea sumei de 100.000 de lei pentru comuna Sâmbăta de Sus, în scopul achitării parţiale a lucrărilor efectuate pentru înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse anul trecut.

Judeţeului Braşov a primit această sumă din partea statului pentru înlăturarea efectelor calamităţilor naturale produse în perioada iunie-iulie 2010. Datorită exploatărilor lemnoase în zona Sâmbăta de Sus - Lisa, inundaţiile din perioada iunie-iulie 2010, au degradat construcţiile hidrotehnice care apărau comuna împotriva apelor. Atunci au fost afectate 40 de case, 40 de anexe gospodăreşti, Şcoala Generală din comună, 0,5 hectare de teren arabil, un hectar de păşuni/fâneţe şi 400 metri liniari străzi.

Astfel, după inundaţii, în zona afectată de la Sâmbăta de Sus au fost necesare o serie de lucrări de reconstrucţie a podurilor şi a drumurilor, dar şi refacerea lucrărilor de apărare a malurilor râurilor. Pentru toate aceste lucrări a fost nevoie de peste trei miliarde de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite