Braşov: Un hoţ a intrat într-o casă pe un geam uitat deschis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul a furat un portofel cu bani şi documente persoanale, dar a fost prins de poliţişti. Oamenii legii l-au prins şi pe complicele hoţului, cel care „ţinea de şase" în stradă.

Furtul a avut loc ieri, la ora 12.15, într-o casă situată pe strada De Mijloc. Poliţiştii spun că Petrică N., de 30 de ani, a intrat în locuinţă pe un geam lăsat deschis, de unde a sustras, dintr-o poşetă aflată pe un scaun, un portmoneu cu bani şi documente personale.  

„Imediat după comiterea faptei, suspectul a părăsit curtea imobilului, fiind surprins, în flagrant, de polițiștii Secţiei 2, având asupra sa bunurile sustrase. De asemenea, polițiștii l-au  identificat pe D.Andrei,23 ani, care venise  împreună cu N.Petrică la fața locului şi în momentul comiterii faptei a rămas în stradă, pentru a observa eventualele persoane care l-ar fi putut surprinde pe complicele său.Bunurile sustrase au fost predate de polițiști părţii vătămate. Suspecții au fost reținuți și au fost prezentați azi instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite