Braşov: Un hoţ a furat, într-o lună, bunuri în valoare de 10.300 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul sustrăgea din locuinţe diverse bunuri, începând de la electrocasnice până la canapele şi haine.

Hoţul a fost prins zilele trecute, la scurt timp după ce a furat mai multe bunuri dintr-o casă situată pe strada Albăstrelelor nr.1. Poliţiştii spun că Marian H., de 23 de ani, a escaladat gardul locuinţei şi a sustras din anexele gospodăreşti bunuri în valoare de 300 de lei. În momentul în care a vrut să dispară cu obiectele furate, tânărul a fost prins de poliţiştii Secţiei 5.

Oamenii legii i-au verificat activitatea infracţională şi au constatat că bărbatul mai era cercetat în alte două dosare penale, tot pentru furt calificat. „În urmă cu o lună a spart alte două locuinţe, de unde a sustras bunuri în valoare de 10.000 de lei. Este vorba despre electrocasnice, articole de îmbrăcăminte, o canapea etc.", a spus comisarul Constantin Iordachi, şeful Secţiei 5 Poliţie.

Poliţiştii mai spun că atunci când sustrăgea bunuri voluminoase, hoţul cerea ajutor unui amic. Obiectele furate erau depozitate apoi într-o locuinţă din Râşnov. „Proprietarul locuinţei respective nu ştia nimic despre provenienţa bunurilor. În schimb, suspectul şi Sorin P., complicele său, au fost reţinuţi 24 de ore. Marian H. a primit mandat de arestare pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat", a mai precizat comisarul Constantin Iordachi.

Poliţiştii nu au reuşit să recupereze tot prejudiciul.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite