Un fals avocat a păcălit un braşovean cu 2.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul în care şi-a dat seama că a fost păcălit, păgubitul s-a dus la Poliţie şi a depus reclamaţie. Suspectul a fost prins ieri, pe strada Carpaţilor din Braşov.

Poliţiştii spun că suspectul R.T., de 35 de ani, s-a dat drept avocat în lunile ianuarie şi februarie a acestui an. Timp de două luni de zile, acesta i-a cerut bani unui braşovean, sub pretextul că îl va reprezenta într-un proces şi îl va ajuta să se angajeze, fiindcă, susţinea el, avea multe relaţii. Păgubitul i-a dat, în total, suma de 2.500 de lei.

Când şi-a dat seama că a fost păcălit şi că omul pe care îl credea avocat este doar un impostor, păbugitul s-a dus la Poliţie. Autorul a fost prins ieri. „O patrulă a Secției 5 Poliție Brașov l-a depistat, pe strada Carpaților, pe R.T.,35 ani, care se sustrăgea urmăririi penale, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înșelăciune. Suspectul va fi prezentat azi magistraților brașoveni, cu propunere de arestare preventivă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite