Braşov: Un elev de 17 ani a furat, într-o săptămână, două maşini, şi şi-a plimbat colegii prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi la primul furt el a fost prins şi reţinut de poliţişti, procurorii nu au făcut propunere de arestare şi l-au lăsat în libertate. Şapte zile mai târziu, tânărul a recidivat. El a furat o altă maşină şi şi-a plimbat toţi prietenii prin oraş.

Alexandru G., de 17 ani, a fost prins, din nou, de poliţişti, săptămâna trecută. Tânărul sustrasese un autoturism VW Vento şi timp de două zile şi-a plimbat colegii şi prietenii pe străzile oraşului. Apoi, adolescentul a abandonat maşina pe strada Fanionului. Toate cercetările au condus spre Alexandru G. şi poliţiştii au aflat şi cine este adevăratul proprietar al maşinii. Acesta era un student din Galaţi a cărui iubită este foarte bună prietenă cu fata care stă în gazdă la familia hoţului.

Tânărul de 17 ani a fost reţinut din nou, pentru 24 de ore, urmând ca procurorul să stabilească dacă va întocmi pe numele lui propunere de arestare preventivă.  

 Poliţiştii spun că adolescentul nu este uşă de biserică, iar  prima dată când a sustras un autoturism, în data de 22 septembrie, s-a dus până în Rupea. Acolo, tânărul s-a oprit într-o benzinărie să facă plinul şi a gonit mai departe, fără să plătească. În urma sesizării făcute de angajaţii benzinăriei, mai multe echipaje ale poliţiei au plecat în căutarea lui. Alexandru G. a fost prins în zona localităţii Fişer. Şi atunci tânărul a fost reţinut de poliţişti, dar procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a considerat că nu se impune să întocmească, pe numele tânărului, propunere de arestare preventivă pentru furt. În consecinţă, el a fost lăsat în libertate.

Poliţiştii spun că Alexandru G. are probleme şi cu şcoala şi cu părinţii. La vârsta de 17 a rămas repetent de două ori şi este tot în clasa a IX-a. În urmă cu circa un an, i-a luat tatălui său, din casă, suma de 400 de milioane de lei vechi şi a plecat de-acasă, revenind la domiciliu după ce i s-au terminat banii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite