Un membru al lumii interlope din Braşov şi-a pus capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul s-a spânzurat în faţa unui bloc din Braşov. Se pare că interlopul ar fi fost ameninţat şi i s-ar fi cerut taxă de protecţie.

Tânărul de 35 de ani era un fost valutist şi, în ultima vreme, el ar fi primit mai multe ameninţări. Aseară, braşoveanul a cedat şi, în cursul nopţii, s-a spânzurat cu un cablu de creanga unui copac, în faţa unui bloc. Trupul neînsufleţit al interlopului a fost găsit azi-dimineaţă.

 „Pe la 06.30 m-am dus la geam, să văd dacă plouă. În faţa blocului am văzut că era multă lume adunată şi câţiva poliţişti criminalişti. Apoi am realizat că un tânăr s-a spânzurat. Nu ştiu cine este fiindcă nu l-am văzut în viaţa mea pe aici. Chiar mi-am zis: «Uite cât e pădurea de mare şi el s-a spânzurat în faţa blocului nostru!». M-a impresionat totuşi, fiindcă trebuie să fi avut probleme mari dacă a făcut aşa ceva", a spus Viorica Lediţchi, de 74 de ani.

Toţi locatarii au fost impresionaţi când au auzit că un străin şi-a pus capăt zilelor chiar în faţa imobilului în care locuiesc. „Mie mi-a spus vecina de palier ce s-a întâmplat. Păcat de el! Era îmbrăcat curat şi se vedea că era ordonat. D-zeu ştie ce a fost în capul lui. Eu cred că s-a orientat după banca situată lângă pom. I-a fost mai uşor să se urce pe bancă şi apoi să se spânzure de copac. În jurul lui erau mai mulţi metri de cablu, de culoare roşie. Criminaliştii au luat cablul şi l-au băgat în geanta tânărului. Din 1973, de când locuiesc în acest bloc, aşa ceva nu s-a întâmplat! Nici nu o să mai stau pe băncuţa aia şi o să chem un preot să sfinţească locul unde s-a spânzurat bărbatul ăsta!", a spus Paraschiva Băngeanu, de 82 de ani, locatară.  

Interlopul a lăsat în urma lui un bilet de adio.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, nu a vrut să dea niciun detaliu cu privire la acest incident.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite