Braşov: Un consilier local din Feldioara a lovit un arbitru, la un meci de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răzvan Badea, de 22 de ani, a fost lovit în plină figură sâmbătă, în timp ce arbitra, la Feldioara,  meciul de Liga a 4-a dintre Energia Feldioara şi F.C. Ghimbav 2000.

Tânărul spune că agresorul său este consilierul local şi delegatul echipei Feldioara, Fănică Teodorescu. Bărbatul s-ar fi enervat din cauza unui catonaş roşu, acordat de arbitru unui jucător al echipei Feldioara. În urma atacului, arbitrul a suferit cu un traumatism cranio-cerebral şi fractură de piramidă nazală. Tânărul a fost operat azi dimineaţă şi vrea să depună plângere la Poliţie.

Tatăl arbitrului, Sandu Badea, la rândul lui antrenor de fotbal, a dezvăluit pentru „Adevărul de Seară", cum s-au derulat evenimentele.

 „În timpul primei reprize, băiatul  meu a acordat un cartonaş roşu unui jucător de la Feldioara. Când s-a repriza s-a încheiat, echipele s-au îndreptat spre vestiar. Pe drum, delegatul echipei Feldioara, Fănică Teodorescu, l-a prins pe fiul meu de piept şi l-a lovit cu capul în nas, asta după ce l-a înjurat. Răzvan a căzut şia leşinat. A venit repede medicul echipei Feldioara şi când Răzvan şi-a revenit,medicul  l-a sfătuit să meargă la spital. Am mers cu el la Spitalul Judeţean, iar medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi fractură de piramidă nazală", povesteşte tatăl victimei, Sandu Badea.

Arbitrul a fost transferat, între timp, la Spitalul Mârzescu şi azi a fost operat la nas. „După ce Răzvan va ieşi din spital, îi voi scoate un certificat medico-legal şi vom depune plângere la Poliţie", a mai spun Sandu Badea.  

Deşi a fost contactat telefonic, Fănică Teodorescu nu a răspuns apelului, astfel că, până acum, el nu şi-a putut exprima punctul de vedere cu privire la situaţia creată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite