Un braşovean a fost la un pas de a arde de viu în propria locuinţă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a primit primele îngrijiri de la un echipaj SMURD. Foto: Stelian Grăjdan
Bărbatul a primit primele îngrijiri de la un echipaj SMURD. Foto: Stelian Grăjdan

Incendiul  s- aprodus în această după-amiază în cartierul Tractorul. Proprietarul apartamentului a ajuns la spital intoxicat cu monoxid de carbon, cu multiple arsuri pe corp.

image

Incidentul s-a produs într-un apartament, situat la etajul al patrulea, al unui bloc de pe strada Ciocanului. Locatarii spun că erau obişnuiţi cu scandalurile provocate de proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 39 de ani.

bb

„Tot timpul făcea scandal. Eu locuiesc în aceeaşi scară şi chiar am depus plângere la poliţie. Bărbatul este divorţat de nevasta lui şi locuieşte singur. Azi a început din nou să urle şi să arunce cu ghivece de la geam. Apoi a început să iasă fum de la geamul său. Probabil a încercat să-şi dea foc, pentru că a mai ameninţat şi altă dată că se omoară", a declarat Gica Flisc, vecina bărbatului.

Fumul i-a înspăimântat pe locatari, care au anunţat pompierii. Echipajele de intervenţie au spart uşa apartamentului şi l-au găsit pe bărbat zăcând în locuinţă.

image

„În apartament am găsit o victimă intoxicată cu fum. De la fosta sa soţie am aflat că era chiar ziua de naştere a bărbatului, pe care şi-o petrecea pentru prima dată singur. Este posibil ca acesta să fi adormit şi să fi fost surprins de incendiu. Victima a primit îngrijiri şi a fost transportată la spital", a spus locotenetul Marcel Rugină, de la ISU Braşov. Din primele cercetări, incendiul pare să fi fost provocat de un scurtcircuit. Pagubele materiale produse de incendiu sunt de ordinul zecilor de mii de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite