Braşov: Bebeluş de 9 luni, implicat în accidentul de pe B-dul Saturn/FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atât micuţul cât şi mama lui au fost transportaţi la spital şi sunt stabili. Din cauza accidentului, circulaţia pe B-dul Saturn a fost blocată circa o jumătate de oră, pe sensul de mers dinspre sensul giratoriu de pe strada Poenelor spre Gemenii.

Martorii spun că accidentul s-a petrecut din vina unui şofer în vârstă de aproximativ 80 de ani, care a ieşit de pe o străduţă laterală şi nu s-a asigurat corepunzător. „Bătrânul, care era în maşină împreună cu o femeie, a ieşit de pe străduţa cu biserica şi a vrut să o ia înspre sensul giratoriu de pe Poenelor. Nu s-a asigurat şi a fost lovit de un Mercedes, care venea regulamentar, dinspre Gemenii. În această maşină am văzut o femeie şi un copil mic. Am văzut că a venit SMURD-ul şi-a luat pe toţi ocupanţii celor două maşini şi i-a dus la spital. Femeia şi copilul se aflau mai mult în stare de şoc", a spus Daniel Guşman, de 18 ani, martor.

image

Deşi la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj de descarcerare, acesta nu a intervenit. „Am intervenit doar cu trei echipaje SMURD, care au transportat de urgenţă victimele la spital. Nu a fost nevoie de descarcerare", a precizat colonelul Stelian Rechiţean, inspectorul şef al ISU Braşov.

image

Mai mulţi poliţişti au efectuat cercetări la faţa locului. Până când nu s-au finalizat măsurătorile, oamenii legii nu au dat drumul la circulaţie pe sensul de mers  dinspre sensul giratoriu de pe strada Poenelor spre Gemenii. Circulaţia a fost blocată circa o jumătate de oră.

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite