Braşov: Un bărbat şi-a sechestrat vecinii în centrul Braşovului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 persoane au rămas blocate în case şi alte 10 au stat timp de aproximativ şase ore pe lângă poartă din cauza unui proprietar pus pe scandal.

Un proprietar de pe strada Mureşenilor a montat o bară de fier peste grilajul porţii supărat că vecinii lui îi tot trec prin curte.

Problemele dintre vecini şi proprietarul supărat sunt mai vechi. Oamenii se aflau în litigiu cu proprietarul astfel că au cerut în instanţă dreptul de a trece peste terenul acestuia. Sentinţa urma să se dea în luna septembrie, însă vecinii spun că proprietarul nu a mai avut răbdare şi a acţionat singur, fără nicio autorizaţie.

image

Pe la ora 18.00 familiile care locuisc în imobilul de pe strada Mureşenilor s-au trezit blocaţi în propia curte. „Pur şi simplu ne-am trezit închişi. Suntem sechestraţi şi avem copii mici, persoane bătrâne şi bolnave cu care nu putem merge la spital. Noi suntem într-un proces cu proprietarul, dar încă nu s-a dat o sentinţă definitivă. Nimeni nu ne ajută şi suntem disperaţi", s-a plâns Lidia Samai.

image

Poliţiştii nu au putut interveni atunci când au aflat că este vorba despre un litigiu civil. Nemulţumit şi uimit că i se întâmplă aşa ceva a fost şi Ionel Jan, sosit în Braşov pentru a se reîntălni cu soţia. „Nu mi s-a mai întâmplat vreodată aşa ceva. În Franţa intervine Poliţia şi rezolvă rapid problema. Acum stau cu bagajele lângă poartă şi nu ştiu cum să procedez", a spus bărbatul.

image

Uşa a fost spartă

După aproximativ şase ore de agitaţie problema s-a rezovat atunci când unei femei blocate înăuntru i s-a făcut rău şi a solicitat Serviciul de Ambulanţă. Astfel, pentru a i se putea acorda primul ajutor a fost spartă poarta care îi îngrădea pe locatarii speriaţi.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite