Braşov: Un bărbat a fost tâlhărit în propria locuinţă. Poliţia nu dă detalii despre caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Tâlhăria s-a produs într-un bloc nou, în apropiere de discoteca Hacienda
Braşov: Tâlhăria s-a produs într-un bloc nou, în apropiere de discoteca Hacienda

Incidentul s-a petrecut aseară, dar poliţiştii refuză să dea mai multe date despre acest caz pentru a „nu crea panică în rândul populaţiei fiindcă deocamdată autorul nu este prins", după cum spune comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Tâlhăria s-a produs aseară, în jurul orei 19.00, într-o locuinţă situată la ultimul etaj al unui imobil nou construit de pe strada Carpaţilor din Braşov. Un individ necunoscut a intrat în locuinţă şi după ce l-a lovit în cap pe proprietar, i-a furat toşi banii din casă. Apoi, făptaşul s-a făcut nevăzut. La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie şi o echipă de criminalişti pentru a preleva amprente cu scopul de a-l identifica pe autor.

IPJ refuză să dea alte amănunte

Contactat telefon pentru a afla mai multe detalii despre tâlhăria de aseară, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, comisarul şef Liviu Naghi, a confirmat incidentul, dar a refuzat să dea orice informaţie despre acest caz pentru că, în viziuna sa, printr-o astfel de ştire „panicaţi oamenii mai ales că autorul nu este prins". Mai mult decât atât, comisarul Naghi nu a vrut să spună nici valoarea prejudiciului pretextând că „face parte din anchetă şi nu poate fi făcut public", deşi în alte cazuri de tâlhărie IPJ Braşov nu a avut reţineri în a comunica valoarea daunelor.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite