Braşov: Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorii au fost prinşi în scurt timp de poliţişti  Foto: arhivă
Agresorii au fost prinşi în scurt timp de poliţişti Foto: arhivă

Doi braşoveni în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, au fost arestaţi, aseară, pentru tentativă de omor calificat după ce l-au înjunghiat cu un cuţit pe un alt bărbat. Incidentul s-a petrecut vineri noaptea, la intersecţia străzilor Zizinului cu Toamnei, pe fondul consumului de alcool.  

Potrivit anchetatorilor, cei doi agresori au băut la domiciliul unuia dintre ei, apoi au plecat, dar nu înainte de a lua cu ei două cuţite, cu lama de 15 cm lungime şi 3-4 cm lăţime. Pe drum s-au întâlnit cu victima, Emil P., de 31 de ani, care mergea să-şi facă nişte cumpărături la un magazin non-stop de pe strada Zinzinului. Între cei trei a izbucnit un conflict spontan. În timpul altercaţiei „suspecţii i-au aplicat victimei mai multe lovituri cu cuţitul, în zona gâtului şi a toracelui, provocându-i cinci leziuni. Victima a fost operată şi acum este stabilă", a precizat procurorul Carmina Reit, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Imediat după comiterea agresiunii „cei doi autori au părăsit locul faptei. Întrucât, conform examinării medico-legale, victimei i s-a pus viața în pericol, suspecții au fost reținuți si prezentaţi instanței de judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat", a precizat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite