Un bărbat a făcut baie, gol-puşcă, în arteziana din Piaţa Sfatului (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa bunului simţ devine o trăsătură de caracter tot mai puternică pentru mulţi. Dovada o face şi un bărbat care, ieri după-amiază, a decis să se spele chiar în fântâna arteziană, din plin centrul Braşovului.

Incidentul a fost surprins de câţiva trecători, care au şi postat filmuleţele pe internet. Bărbatul s-a spălat liniştit chiar în mijlocul fântânei arteziene, pe care a asemănat-o cu un veritabil un duş, până când, oripilaţi de gestul său, câţiva trecători l-au anunţat pe poliţistul local care era în post, la doar câteva zeci de metri, de fântănă.

Tânărul teribilist nu a părut jenat de nimeni, nici chiar de omul legii, care a trebuit să fluiere de câteva ori, până să-i capteze atenţia bărbatului. El a venit liniştit spre poliţist, fără a se ruşina de faptul că era doar în „costumul lui Adam".

Poliţştii nu au putut afla încă identitatea tănărului, fiindcă a intrat în şoc hipotermic. „Persoana în cauză a fost condusă la sediul Biroului nr. 1 al Poliţiei Locale pentru identificarte şi sancţionare. La sediul biroului aceasta a intrat în şoc hipotermic fiind necesar chemarea unei ambulanţe. Până la intrarea în şoc nu s-a putut stabili identitatea persoanei, fiind necesară amprentarea“,. a precizat Marcel Chirilă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

El a fost preluat de ambulanţă şi, ulterior, internat la Spitalul de Psihiatrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite