Un autobuz s-a răsturnat pe drumul spre Poiana Braşov (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în urmă cu câteva minute pe drumul către Poiana Braşov.

Un autobuz s-a răsturnat în apropiere de zona cunoscută sub denumirea de Poiana Mică.

Mai multe echipaje de intervenţie au ajuns la locul accidentului.


Update ora 15. 50

În autobuzul care se îndrepta către Poiana Braşov se aflau patru pasageri în momentul producerii accidentului.

Şoferul autobuzului a încercat să evite o maşină, intrată în depăşire pe contrasens, iar autovehiculul de transport în comun s-a răsturnat în râpa de la marginea drumului.

Două persoane au ajuns la spital cu mai multe leziuni, iar ceilalţi doi pasageri au primit îngrijiri la faţa locului.

Update, ora 16.15

O cursă de Poiana Braşov a fost implicată într-un grav accident rutier, astăzi, la orele prânzului. În autobuzul care urca spre staţiune se aflau patru pasageri. Şoferul autovehiculului de transport în comun a încercat să evite un autoturism, angajat într-o depăşire periculoasă. Autobuzul s-a răsturnat în şanţul de câţiva metri de la marginea drumului.

image

Am tras dreapta de volan şi autobuzul s-a lăsat uşor în jos şi cu asta basta. Eu nu am avut nimic, câţiva pasageri au primit îngrijiri medicale. Lucrez din '74 la RAT Braşov şi nu am avut avut accidente până acum", a spus Băbuş Vasile, şoferul autobuzului.

Doi pasageri au ajuns la spital, dintre care unul cu răni grave la cap.

A fost un şoc pentru mine. Am scăpat uşor totuşi, doar cu câteva zgârieturi. Nu-mi amintesc decât că autobuzul a oscilat stânga-dreapta şi s-a răsturnat în şanţ", a spus Daniela, una dintre pasagerele autonuzului.

image

Potrivit reprezentanţilor RAT, autobuzul cu pricina a mai fost implicat într-un accident similar, tot pe drumul de Poiană.

Şoferul autobuzului a încercat să evite un autovehicul care cobora din Poiana Braşov, a tras spre dreapta de volan, a prins un pic de iarbă şi a intrat în şanţ. Independent de ancheta Poliţiei Rutiere, RAT Braşov va desfăşura o anchetă administrativă, pentru a se lămuri exact modul în care s-a produs acest accident şi cine este vinovat", a spus Silviu Ştefan, purtător de cuvânt al RAT Braşov.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite