Braşov: Un angajat al M.A.I s-a spânzurat pentru că urma să fie disponibilizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul lucra la Depozitul de Armament din apropierea localităţii braşovene Dumbrăviţa şi şi-a pus capăt zilelor, marţi după-amiază, în timp ce se afla la serviciu.

Agentul principal Dan Ciprian Puiu, de 33 de ani, lucra la departamentul financiar şi a făcut o depresie când a aflat că postul său va fi restructurat. Omul avea u copil de opt ani din prima căsătorie pentru care plătea pensie alimentară şi încă un copil de un an şi opt luni cu actuala iubită. Agentul a lăsat un bilet de adio, în care a scris, în limba engleză, doar „Sorry".

El locuia cu fiica mea, care mi-a povestit că era tare supărat că urma să îi desfiinţeze postul. El lucra la departamentul Financiar, dar în ultima vreme se ocupa de arhivă şi trebuia să trimită mai multe documente la Bucureşti, fiindcă urmau să aibă loc restructurări. Din ce mi-a spus fiica mea, Ciprian nu putea dormi şi se trezea şi noaptea plângând. Eu cred că nu a suportat gândul că va rămâne fără un loc de muncă şi din cauza asta s-a sinucis. Se gândea că nu o să mai aibă bani pentru copii. El şi fata mea s-au iubit foarte mult şi urmau să se căsătorească. Erau de 5 ani împreună", a spus Cazan Sorica, de 56 de ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite