Braşov: Un angajat al Electrica s-a sinucis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un braşovean de 43 de ani şi-a încheiat ieri socotelile cu viaţa, aruncându-se de pe blocul cu 10 etaje, în care locuia. Gestul lui Victor Furţea i-a şocat pe toţi cei care îl cunoşteau.

Puţini ştiau însă că bărbatul suferea de dureri cumplite de stomac. „Îmi mai povestea mama lui că are dureri mari de stomac, dar nimeni nu şi-a închipuit că poate ajunge la aşa ceva", spune cu lacrimi în ochi, Kurti Rozalia, una dintre vecinele bărbatului.

Braşoveanul locuia împreună cu părinţii şi vecinii bănuiesc că şi faptul că nu avea o soţie lângă el l-a demoralizat foarte mult. „Era inginer şi lucre aici, lângă noi, la Electrica. Era un băiat foarte inteligent şi bun. Nici nu am cuvinte cât era de săritor, să ne ajute pe fiecare, îmi lua plasele din mână dacă mă vedea că vin de la piaţă şi era tot timpul vesel şi cu zâmbetul pe buze. Nu ne-am fi închipuit că Victoraş ar putea face vreodată aşa ceva", mai adaugă Kurti Rozalia.

Bilet de adio

Înainte de a se arunca de pe bloc, braşoveanul a scris şi un bilet de adio în care îşi cere scuze de la părinţi că apelează la un astfel de gest. „Vă rog frumos să mă iertaţi. Sunt foarte slăbit şi nu mai pot suporta această boală", au fost ultimele cuvinte scrise de braşoveanul de 43 de ani, înainte de a se arunca în gol.

E înfricoşător ce s-a întâmplat. Nu ştiu cum vor putea trece părinţii lui peste această durere", spune o altă vecină. Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Cercetările continuă, însă nu există suspiciuni de altă natură. Bărbatul a lăsat un bilet de adio, după care s-a urcat pe bloc şi a sărit în gol", a declarat Liviu Naghi, purtător de cuvânt la Poliţia Braşov.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite