Traficanţi de droguri, prinşi de poliţişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspecţii au fost arestaţi şi riscă să stea la puşcărie între 10 şi 20 de ani. Grupul de traficanţi a fost monitorizat timp de trei luni. Tinerii vindeau amfetamină cu 100 de lei/gram.

Şase indivizi care se ocupau cu distribuirea de droguri de mare risc în Braşov şi Târgu Mureş au fost prinşi de procurorii DIICOT şi poliţiştii braşoveni de la BCCO.

Gruparea plasa doar amfetamină, catalogată drept drog de mare risc. Aceasta era comercializată la preţul de 100 de lei/gram. Pentru a-i putea prinde în flagrant, anchetatorii i-au monitorizat timp de trei luni. La sfârşitul săptămânii trecute, indivizii au fost prinşi în timp ce încercau să vândă 100 de grame de amfetamină.

Inculpaţii F. A. (24 ani), F. A. Z. (24 ani), B. R. D. (19 ani), K. N. (21 ani), D. A. (21 ani) şi J. P. Z. (18 ani), au fost prinşi în flagrant în timp ce intenţionau să comercializeze contra sumei de 10.000 lei, cantitatea de 100 grame amfetamină, substanţă ce face parte din categoria drogurilor de mare risc. Cei şase inculpaţi au fost reţinuţi de către procurorii D.I.I.C.O.T., iar instanţa a dispus arestarea acestora pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri", se arată într-un comunicat de presă al DIICOT. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, indivizii riscă între 10 şi 20 de ani închisoare.

Amfetaminele sunt droguri care măresc viteza de reacţie a corpului. Ele fac inima să lucreze mai repede. Consumatorii riscă afectarea vaselor de sânge şi a inimii şi pot avea halucinaţii şi stări de paranoia.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite