Braşov: Tentativa de jaf de la Volksbank, premeditată!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tentativa de jaf din 18 februarie a avut loc la sediul Volsbank de pe strada Muncii
Tentativa de jaf din 18 februarie a avut loc la sediul Volsbank de pe strada Muncii

Surse judiciare au dezvăluit, pentru „Adevărul de Seară", că tentativa de jaf de la sediul Volksbank de pe strada Muncii nu a fost o joacă, ci a fost premeditată.

Individul care a intrat în 18 februarie cu o armă de jucărie în bancă nu a acţionat singur. Înainte de momentul acţiunii, un alt individ a vizitat banca pentru a vedea unde sunt amplasate camerele de supraveghere. Comportamentul dubios al acestui individ a fost descoprit recent, în urma studierii înregistrărilor camerelor de supraveghere.

Reamintim că incidentul a avut loc în miezul zilei, iar atacatorul nu a apucat să fure niciun ban. Un individ necunoscut, în vârstă de aproximativ 30 de ani, a intrat în sucursala băncii de pe strada Muncii. Bărbatul avea faţa acoperită cu o glugă şi a intrat în bancă, proftând de faptul că înăuntru se aflau doar angajaţii. Apoi, dintr-o pungă de plastic, a scos un pistol şi a trecut la ameninţări, cerându-i casierei banii. Una dintre angajate a apucat să acţioneze butonul de panică, iar suspectul nu a stat înăuntru mai mult de câteva secunde.  

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite