Braşov: Taximetriştii critică forţele de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taximetriştii promit „discuţii“ pe marginea acţiunilor autorităţilor
Taximetriştii promit „discuţii“ pe marginea acţiunilor autorităţilor

După ce cotidianul „Adevărul de Seară"a publicat, în urmă cu două zile, un material referitor îngrijorarea braşovenilor privind siguranţa pe străzi, reprezentanţii Sindicatului Taximetriştilor din Braşov ne-au semnalat şi nemulţumirile lor legate de activitatea Poliţiei şi Poliţiei Comunitare.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei menţionate, Valentin Oancea ne-a declarat că „brasovenii nu se simt în siguranţă pe străzi, deoarece instituţiile statului cu atribuţii în domeniul ordinii publice descurajează cetăţeanul să apeleze la ele". Oancea a precizat că sindicatul a apelat în repetate rânduri atât la Inspectoratul Judeţean de Poliţie, cât şi la Poliţia Comunitară, iar răspunsurile au fost sub aşteptări.

„Aplicarea legii nu constituie, din păcate, o prioritate a autorităţilor locale mai ales în domeniul în care activez . Deşi au pârghiile necesare de a pune ordine în taximetrie nu o fac, nici Poliţia şi nici Primăria. Există o lipsa de comunicare şi colaborare din cauza căreia suferim noi, cetăţenii", ne-a mai spus Valentin Oancea.

Reprezentanţii taximetriştilor spun că despre atitudinea autorităţilor se va discuta la sfârşitul lunii.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite