Braşov: Taxe mai mici la Registrul Comerţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patronii de firme vor scoate din buzunar mai puţini bani
Patronii de firme vor scoate din buzunar mai puţini bani

Toate tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de oficiile Registrului Comerţului s-au diminuat cu 10% începând cu această lună.

Tariful pentru îndrumarea prealabilă privind formalităţile legale pentru constituirea şi înregistrarea firmelor sau a persoanelor fizice autorizate a scăzut de la 22 de lei pe oră, la 19,8 lei.

De asemenea, taxa pentru redactarea unor modificări în actele constitutive a scăzut la 49,5 lei, la acest tarif adăugându-se 10% pentru orice element suplimentar. Darea de dată certă costă 10,8 lei, faţă de 12 lei, cât era până acum, iar tariful pentru tehnoredactarea diferitelor cereri şi declaraţii a scăzut de la 3 lei, la 2,7 lei pe pagină. Acest tarif nu cuprinde însă onrariul notarului sau a evaluatorului, taxa de timbru judiciar sau taxele legale ale emitentului.

Urgenţele se plătesc la tariful normal

De asemenea, taxa de redactare a actului constitutiv iniţial sau în formă actualizată a scăzut de la 180 la 162 de lei. Totuşi, tariful suplimentar de 30% pentru soluţionarea cererii în termen de 48 ore se va menţine.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite