Braşov: Tată-pedofil, arestat după ce şi-a fi violat de mai multe ori fiica minoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Covasna au finalizat cercetările în cazul unui bărbat din Hăghig suspectat că şi-ar fi violat de mai multe ori fiica minoră şi ar fi agresat-o fizic, dosarul fiind trimis Parchetului cu propunerea de începere a acţiunii penale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Buzsi Andrea, a declarat că poliţiştii covăsneni au finalizat, după doi ani de cercetări, dosarul în care un bărbat de 34 de ani, din comuna Hăghig, a fost suspectat că ar fi violat-o şi agresat-o fizic de mai multe ori pe fiica sa minoră.

Cercetările au început în 2007, când poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi că o fată de 14 ani din Hăghig a fugit de acasă, faptul fiind anunţat de părinţii fetei. A doua zi, fata s-a prezentat la postul de Poliţie Feldioara, judeţul Braşov, unde a reclamat că a fost bătută de tatăl ei, iar poliţiştii de la Feldioara i-au contactat pe cei din Hăghig, care au preluat-o. Minora a declarat, în timpul audierii, că ar fi fost abuzată sexual şi agresată fizic de tatăl ei, de mai multe ori.

Buzsi Andrea a subliniat că din anchetă a reieşit că tatăl şi mama fetei trăiesc în concubinaj de aproximativ 15 ani, având şase copii, unii purtând numele tatălui, iar alţii al mamei.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite