Braşov: Târgul Internaţional de Carte şi Muzică revine cu multe surprize! Vezi aici întregul program!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de patru zile, Aula „Sergiu T. Chiriacescu" a Universităţii Transilvania va găzdui cea de-a VIII-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte şi Muzică. În cadrul târgului, standul „Adevărul" vă aşteaptă cu preţuri speciale la cărţi, albume şi DVD-uri, pentru dumneavoastră şi cei dragi.

Târgul Internaţional de Carte şi Muzică va oferi braşovenilor carte, muzică, pictură, grafică, tradiţii şi o mulţime de surprize atât pentru expozanţi, cât şi pentru public. Evenimentul se va desfăşura în perioada 24-27 martie 2011. Cele mai importante nume editoriale de pe piaţa de carte şi muzică din România îşi vor expune produsele la preţuri speciale, la cele peste 70 de standuri.

Oferte speciale la standul „Adevărul"

Preţul cărţilor din colecţiile „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă", „101 cărţi de citit într-o viaţă", „Disney Clasic", „Prima mea enciclopedie", seriile Jules Verne şi Alexandre Dumas, „Marile muzee ale lumii", „Pictori de Geniu", „Ghidurile turistice National Geographic", dar şi cărţile „Crimele Revoluţiei", „Sfârşitul Ceauşeştilor", „La vânătoare cu Ceauşescu",şi „Un secol cu Neagu Djuvara" vor putea fi cumpărate cu doar 10 lei/bucata. De asemenea, produsele din colecţia „Marile spectacole de Operă" se vor vinde cu doar 15 lei/bucata. 

Recitaluri de excepţie

În plus, vizitatorii târgului vor avea parte de un program de excepţie, care va crea un cadru select, bogat şi îmbietor. Serile târgului vor fi spectaculoase, cu recitaluri de muzică şi poezie susţinute de interpreţi şi artişti îndrăgiţi precum Florin Piersic, Mircea Baniciu, Paula Seling, Florin Săsărman, Silvian Stâncel, Ovidiu Scridon., iar din program nu va lipsi nici folclorul.

Târgul poate fi vizitat zilnic (24-27 martie) între orele 10.00 - 19.00.

VEZI AICI PROGRAM TÂRGULUI INTERNAŢIONAL DE CARTE ŞI MUZICĂ

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite