Braşov: Tânără de 18 ani, bătută în stradă de iubitul ei, fost puşcăriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut în Râşnov. Când poliţiştii au vrut să intervină, bărbatul a lovit cu pumnul un geam al maşinii de poliţie, pe care l-a spart.

Poliţiştii spun că Mihai M., de 23 de ani, şi-a agresat iubita pe strada Armata Română din Râşnov, în noaptea de marţi spre miercuri. Martorii spun că iubita bărbatului, o tânără de 18 ani, era căzută la pământ, însă concubinul ei continua să o lovească. Oamenii au alertat Poliţia şi un echipaj s-a deplasat imediat la faţa locului.

 „În timp ce polițiștii ajutau victima să se ridice, M.Mihai s-a apropiat de autoturismul de serviciu al polițiștilor și a lovit cu pumnul geamul lateral al portierei dreapta-spate, pe care l-a spart, în zona comiterii evenimentului aflându-se  mai multe persoane, care au fost deranjate de larma creată și de scandalul public provocat de acesta", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Suspectul a fost imediat încătuşat şi Judecătoria Zărneşti a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Bărbatul care şi-a lovit iubita fără milă este un individ agresiv, care nu se află la prima faptă comisă cu violenţă. El a fost eliberat condiţionat din penitenciar în data de 26 mai 2005, având un rest de pedeapsă de 238 de zile, pentru comiterea unei tălhării.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite