Tampoane şi absorbante, din bani publici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studentele au dreptul la materiale de igienă personală
Studentele au dreptul la materiale de igienă personală

Din banii publici se poate cumpăra orice. Chiar şi produse de igienă intimă. Au demonstrat-o reprezentanţii Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă" din Braşov care au cumpărat, anul trecut, din fondurile instituţiei o cantitate importantă de tampoane.

Achiziţia a fost făcută, potrivit oficialilor instituţiei, pentru cele aproape 80 de studente ce urmează cursurile instituţiei.

„Grija părintească" pentru studentele Academiei Forţelor Aeriene a scos din bugetul public aproape 10.000 de lei, aceasta dacă socotim că fiecărei studente i se acordă, lunar, un pachet de absorbante care poate costa în jur între 6 şi 10  lei.  

„Achiziţia a fost făcută prin sistemul electronic, potrivit prevederilor legale. În unitatea noastră avem aproximativ 80 de studente, care au drepturile materiale de igienă stabilite prin normele interne. Dacă băieţii au dreptul la aparate şi pastă de ras, fetele primesc tampoane absorbante. Valoarea materialelor de igienă personală este echivalentă şi este stabilită în mod legal" a spus maior Bogdan Chioseaua purtătorul de cuvânt al Academiei Forţelor Aeriene.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite