Braşov: Tâlhar prins după trei ani de la comiterea faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba despre un tânăr de 29 de ani, din judeţul Ilfov, care, în noiembrie 2005, a tâlhărit o vânzătoare de la un magazin din municipiul Braşov. Procurorii braşoveni au decis să-l cerceteze în libertate.

În seara zilei de 21 noiembrie 2005, un tânăr de 29 de ani din judeţul Ilfov, a intrat într-un magazin din Braşov, situat pe strada Lungă, a ameninţat-o pe vânzătoare, apoi a imobilizat-o, după care a sustras din casa de marcat suma de 500 de lei. După comiterea faptei, suspectul a fugit de la faţa locului. Poliţiştii i-au pierdut urma şi l-au căutat aproape 3 ani. Oamenii legii l-au găsit însă zilele trecute.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe învinuit pe raza satului Petreşti, judeţ Ilfov şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Braşov, ulterior fiind prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, care a dispus cercetarea acestuia, pentru savarsirea infractiunii de talharie, în stare de libertate", se precizează într-un comunicat de presă, remis, azi, de IPJ Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite