Braşov: Tabără de creaţie literară, la Moieciu de Jos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabără de creaţie literară, la Moieciu de Jos
Tabără de creaţie literară, la Moieciu de Jos

Cea de-a III-a ediţia a Tabere de creaţie literară „Lumina de avarie“ se va desfăşura în acest an la Moieciu de Jos. Timp de cinci zile, copiii creativi vor putea participa la ateliere de proză şi poezie sau de teatru.

Tabăra de creaţie va avea loc în perioada 17-21 decembrie, iar participanţii pot fi copiii veniţi din orice judeţ al ţării, care să aibă peste 14 ani. Pe lângă atelierele de creaţie la care vor participa, micuţii vor avea parte şi de multă distracţie. Copiii vor participa doar la unul dintre cele două ateliere de creaţie.

„Copiii vor participa dimineaţa la atelierele de creaţie, după-amiaza se vor întâlni cu scriitori renumiţi care le vor ţine diverse traininguri, iar seara vor avea parte de petreceri surpriză. În plus, intenţionăm ca toate textele pe care le vor crea aici să le publicăm într-un volum“, a explicat Daniel Puia-Dumitrescu, coordonatorul programului.

Fie că îl aleg pe cel de proză şi poezie, fie că pe cel de teatru, doritorii trebuie să trimită până pe 5 decembrie câte o prezentare a lor, însoţită de un text, creaţie proprie. Înscrierile se fac pe adresa luminadeavarie@gmail.com, iar pentru mai multe detalii consultaţi http://luminadeavarie.blogspot.com.

La sfârşitul programului, copiii vor fi premiaţi cu diverse cărţi şi vor primi diplome recunoscute de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite