TRAGEDIE: A decedat Andreea Şerban, tânăra care a scăpat din „maşina morţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Şerban, tânăra de numai 20 de ani, singura supravieţuitoare a teribilului accident din 10 octombrie 2010, de pe strada Carpaţilor, a decedat. Fata s-a înecat, ieri, în timp ce mânca.

UPDATE, ORA 13.10 Prietenii Andreei Şerban sunt şocaţi. Cu toţii au rămas fără cuvinte la aflarea teribilei veşti. Pe site-urile de socializare au şi început să curgă mesajele de regret şi adio:

„Dumnezeu să te ierte şi să te aibe în pază :( tot nu a vrut să te lase cu noi :(", sunt cuvintele Roxanei Ferghete.

„Ce porcărie! Viaţa e nedreaptă câteodată...a fost puternik atâta timp şi să se întâmple aşa ceva? :|...Dumnezeu să te odihnească în pace!!!!!“, a scris Gabi.

„Cred că nu mai e nimic de zic :((((( Dumnezeu s-o aibă în pază !“, a scris o tânără pe nume Gabriela.

„Tu trebuia să fii speranţa noastră k totul este posibil! Nu vreau să cred k este adevarat :(((", a scris Andreea Ramina.

„Trebuia să te faci bine, nu asta.... :(((((( De ceeeee ??? :((“, a scris Ioana Faniuca, una dintre cele mai bune prietene ale Andreei.

„Aşa ceva nu se poate :( Nu pot să cred că este adevarat", a ţinut să scrie Mihaela Mocanu.

„Dumnezeu să te aibe în pază...Erai atât de optimistă, Doamne...:(", este părerea Alinei Boroş.

image

ORA 12.30 Durere fără margini pentru familia tinerei şi pentru prietenii acesteia. Andreea, implicată în accidentul de pe strada Carpaţilor, în urma căruia şi-au pierdut viaţa bunele ei prietene, Ramona Pasăre şi Loredana Biciuşcă, a murit ieri, în Mangalia.

CITEŞTE AICI DESPRE ACCIDENTUL CARE I-A SCHIMBAT VIAŢA ANDREEI

Andreea, cea care a stat 23 de zile în comă şi de atunci se lupta în fiecare zi să supravieţuiască unei semipareze pe partea stângă, care o împiedica să vorbească şi să meargă normal, s-a înecat ieri cu mâncare. 

Povestea fetei care a scăpat din maşina morţii

Din nefericire, familia şi prietenii tinerei, care sperau ca aceasta să se însănătoşească şi să se bucure de viaţă o vor conduce pe Andreea pe ultimul drum. „După atâtea luni în care am sperat că totul va fi bine, acum suntem distruşi. Eram la Mangalia la recuperare, iar ieri, Andreea s-a înecat cu mâncare. Nu am mai reuşit să o salvăm", a povestit Daniela Şerban, mama tinerei.

Andreea Şerban a făcut primii paşi alături de prieteni

Trupul fetei va ajunge mâine la Braşov, iar părinţii se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite