Braşov: Surprize pentru doamne, la Olimpia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovencele vor avea parte de multe surprize
Braşovencele vor avea parte de multe surprize

8 martie cu streetdance, dj-i şi premii. Femeile sunt aşteptate în acest weekend la Târgul Mărţişorului, de la Complexul Olimpia, unde organizatorii au pregătit o petrecere inedită cu muzică bună.  

La cele 36 de căsuţe ale târgului, comercianţii vor vinde decoraţiuni făcute manual şi specialităţi olandeze. Standurile amplasate aici îi aşteaptă pe braşoveni şi turişti cu  flori, bijuterii şi decoraţiuni făcute manual, obiecte vintage, tablouri, pietre semipreţioase din Baia Sprie, obiecte inscripţionate cu mesaje personalizate şi decoraţiuni din lemn. La acestea se adaugă specialităţi culinare nemţeşti şi olandeze: turtă dulce, ciocolată de casă, plăcinte, cartofi şi vafe olandeze, dar şi cârnaţi turinger.

Duminică, de la ora 18.00, special pentru doamne şi domnişoare, organizatorii pun la cale o petrecere cu premii şi demonstraţii de flair. Spectatorii vor putea chiar să ia lecţii de la barmani profesionişti şi pot afla cum pot prepara cele mai gustoase cocktail-uri, chiar la ei acasă.

Petrecere incendiară

Atmosfera va fi întregită de mixajele DJ-ilor. Nu vor lipsi demonstraţiile de streetdance, pregătite de mai mulţi tineri care fac parte din Asociaţia „Un pas spre viitor". Banii colectaţi din donaţii vor ajunge la centrele de plasament din judeţul Braşov.

„Le aşteptăm pe doamne şi pe domnişoare să petreacă alături de noi. Am pregătit un program special pentru toate sărbătoritele şi foarte multe surprize. Sperăm ca vremea să ţină cu distracţia. Oricum petrecerea va avea loc indiferent de vreme, iar atmosfera va fi incendiară", a declarat Anemona Hermeneanu, unul dintre organizatori.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite