Braşov: Suporteri reţinuţi, după ce au vrut să se bată cu jandarmii, în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Altercaţiile dintre suporteri şi forţele de ordine au început să apară la Braşov, cu mai bine de şase ore înainte de începerea meciului. Pentru că nu aveau "contracandidaţi" din echipa adversă, câţiva suporteri ai Stelei au preferat să se ia la harţă cu jandarmii.

16.00 Suporterii au fost dirijaţi spre Autogara 2, unde vor sta până la deschiderea porţilor stadionului. Echipajele de jandarmi şi poliţişti asigură delimitarea perimetrului şi se pregătesc sa închidă circulaţia în zona stadionului. În intervalul 17.00 - 24.00, strada Stadionului va fi închisă în totalitate traficului rutier. Aflaţi de aici care sunt rutele ocolitoare.

15.05 Cei trei suporterii stelişti, care aveau asupra lor obiecte contondente, au început să aibă porniri violete în zona echipajelor de jandarmi care asigurau ordinea în Piaţa Sfatului. „Cele trei persoane au fost conduse de jandarmi în zona de triere pentru identificare. Ulterior, acestora li se va aplica o sancţiune contravenţională", a precizat Ciprian Aldea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov.

Vom reveni cu amănunte!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite