Studenţii braşoveni cer reducerea taxelor nesimţite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu sprijinul Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, un grup de studenţi ai Universităţii Transilvania din Braşov a iniţiat o campanie de strângere de semnături pentru diminuarea taxei de reexaminare, care în condiţiile actuale poate ajunge până la 400 de lei, de opt ori mai mare decât în urmă cu patru ani.

Reprezentantul UNSR, Cristian Iliescu, susţine că această campanie a avut un real succes pentru că în numai câteva zile s-au strâns peste 1.200 de semnături. Pe baza acestor semnături s-a formulat o petiţie care a fost depusă în data de 2 iunie la Rectoratul Universităţii.

 "Unitatea de care au dat dovadă studenţii  trebuie să fie un semnal de alarmă pentru cei care au considerat că studenţii braşoveni pot fi reduşi la tăcere. Trăim într-o ţară democrată şi este absolut normal ca studenţii de la toate universităţile de stat din România să beneficieze de acelaşi drepturi. Nu putem tolera abuzurile la care mulţi dintre studenţi sunt supuşi, este anormal ca într-o perioadă de criză economică, un student să fie nevoit să plătească taxa de reexaminare la un singur obiect în valoare de 400 de lei",mai adaugă Cristian Iliescu.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite