Braşov: Stagii de practică pentru studenţii de la „Transilvania“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii pot opta pentru unul dintre cele 30 de stagii de practică. Foto: arhivă ADS
Studenţii pot opta pentru unul dintre cele 30 de stagii de practică. Foto: arhivă ADS

Studenţii Universităţii „Transilvania" îşi pot petrece vacanţa de vară la muncă. Tinerilor li se oferă posibilitatea desfăşurării unor stagii de practică în cadrul a 12 companii din judeţul Braşov.

Oferta va fi prezentată sub forma unui dialog, mâine, de la ora 17.00, în Sala de Expoziţii a Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov.

„Este foarte important ca studenţii să aibă posibilitatea să lege teoria de practică. Studenţii trebuie să beneficieze de astfel de oportunităţi de a se forma pe parcursul facultăţii. Problemele concrete de care se pot izbi în cadrul stagiului de practică îi vor ajuta să se dezvolte profesional", a declarat Luana Popa, preşedintele Asociaţiei Femeilor de Afaceri şi a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi (AFAFCI) din Braşov.

Domeniile în care se pot specializa studenţii sunt: marketing, management, IT, turism, inginerie, medicină şi electronică. „Vor fi oferite 30 de stagii de practică, iar perioadele stagiului vor fi stabilite în urma discuţiilor dintre angajatori şi studenţi", a mai spus preşedinta AFAFCI.

Evenimentul face parte din proiectul „Stagii de practică", demarat în 2010 de AFAFCI, în parteneriat cu AIESEC Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite