Braşov: Spectacolul „Titanic Vals“, la librăria Okian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Librăria Okian va găzdui sâmbătă (19 martie), de la ora 18.00, spectacolul „Titanic Vals", care va fi oferit de trupa de teatru Antract, de la Coleciul Naţional Unirea Braşov.

Trupa de teatru „Antract" este coordonată de Luminiţa Licorna, Mircea Voicu şi Alex Petrescu. Textul piesei este o adaptare făcută de Luminiţa Cocoş, profesoară de Limba şi Literatura Română, de la Colegiul Naţional Unirea, adaptare făcută pentru a se încadra în dimensiunea temporală a unui concurs. Pentru acest spectacol, trupa a câştigat, anul trecut, premii de interpretare şi premiul pentru cel mai bun spectacol.

Actorii care vor urca pe scenă sunt sunt elevi, cu exceptia rolului Nercea Radulescu, care va fi jucat de Mircea Voicu. Din distribuţia piesei fac astfel parte: Robert Csercse, elev în clasa a X-a, care va juca rolul lui Spiridon Necşulescu şi a câştigat premiul de interpretare pentru rol principal masculin; Martina Ines Butnar, elevă în clasa a X-a, care a câştigat premiul de interpretare pentru rol secundar feminine şi care va fi Chiriachiţa; Iza Porumbu, elevă în clasa a IX-a şi care va interpreta rolul Daciei; Raluca Bucătaru, elevă clasa a X-a şi care va juca rolul lui Traian; Vlad Pelin, elev care a câştigat premiul pentru rol secundar masculine şi care îl va interpreta pe Decebal, Raluca Vlad şi Mircea Voicu.

Intrarea va fi liberă!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite