Spectacol pirotehnic de „Ora Pământului“, în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii sunt invitaţi să ia parte la Marşul „Earth Hour 2011", sâmbătă, 26 martie, de la ora 19.45, în faţa clădirii Modarom. 

La 19:50 participanţii vor porni spre Piaţa Sfatului, unde, începând cu ora 20.30 se va da startul stingerii luminilor. Se va stinge lumina pe strada Mureşenilor, Bulevardul Eroilor şi strada Republicii.

Când bezna va pune stăpânire pe Piaţa Sfatului, un film mut va fi proiectat prin intermediul unui dispozitiv ce foloseşte energia alternativă.

Timp de o oră vor fi concerte de chitară, iar trupa Hypnosis va încânta publicul cu un spectacol piro-muzical adaptat evenimentului.

Mai mult, participanţii vor desena din lumânări numărul 60+, simbolul de anul acesta al iniţiativei de a stinge lumina timp de o oră.

Cafenele din centrul vechi al oraşului se vor alătura acţiunii oferind clineţilor momente romantice la lumina lumânărilor.

Braşovenii care nu pot ajunge în Piaţa Sfatului mâine seară pot susţine acţinea de acasă, prin simplul gest de a stinge lumina şi de a scoate din priză aparatura electrocasnică, timp de o oră.

Acţiunea Earth Hour are loc în 4500 de oraşe din lume, fapt ce dovedeşte dorinţa oamenilor de a se implica în rezolvarea problemele de mediu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite