Spectacol cu cei mai frumoşi cai din ţară, la Râşnov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai frumoase cabaline vor putea fi admirate la Râşnov, Foto: arhivă ADS
Cele mai frumoase cabaline vor putea fi admirate la Râşnov, Foto: arhivă ADS

Râşnovul va atracţia acestui sfârşit de săptămână pentru braşovenii şi turiştii care vor să admire cei mai frumoşi armăsari.

Peste 100 de cai din toată ţara vor participa la cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Naţional Ecvestru de la Râşnov. Cabaline din rase precum: lipiţan, semigreu românesc, cu sânge englez sau arab vor defila cu graţie pe platoul Valea Cetăţii din Râşnov. „Este unul dintre evenimentele de suflet pentru că este şi cel mai longeviv eveniment organizat la Râşnov. Ca şi în alţi ani, festivalul are ca invitaţi iubitorii de cai din toată ţara, printre aceştia numărându-se vizitatori din Bucureşti, Sibiu şi Cluj", a declarat Adrian Veştea, primarul Râşnovului.

Parade şi probe spectaculoase

Evenimentul debutează astăzi, la ora 15.30, cu celebra „Paradă a oraşului", în cadrul căreia vor defila Junii Râşnovului, împreună cu localnicii şi turiştii. Deschiderea oficială a Festivalului Ecvestru va avea loc mâine, la ora 11.00, când spectatorii de toate vârstele pot admira: Parada Doamnelor şi demonstraţiile de cascadorie cu cai. De asemenea, fiecare îşi va putea susţine calul preferat în cadrul săriturilor peste obstacole, a mult aşteptatei probe de tracţiune şi a show-ului de dresaj ecvestru.

Duminca va fi rezervată probei de frumuseţe cabalină. Începând cu ora 11.00, pot fi admirate exempleare din cele mai importante rase. De surprize au parte şi cei mici. Aceştia vor avea ocazia să facă poze şi chiar să călărească poneii aduşi la festival.

Atmosfera va fi întreţinută de ansamblurile de la Râşnov şi artişti locali, dar şi solişti cunoscuţi la nivel naţional, precum Pepe şi trupa Cassa Loco. Intrarea este liberă, iar distracţia este garantată.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite