Braşov: Spărgători de case de bani, în faţa magistraţilor (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii susţin că sunt nevinovaţi Foto: Stelian Grăjdan
Suspecţii susţin că sunt nevinovaţi Foto: Stelian Grăjdan

O reţea de hoţi de case de bani a ajuns în spatele gratiilor. Spărgătorii au fost monitorizaţi timp de un an de oamenii legii. Hoţii lucrau profesionist şi au la activ mai multe infracţiuni.

Update ora 16.51

Curtea de Apel Braşov a respins, în urmă cu puţin timp, recursurile declarate de inculpaţi, după ce Tribunalul Braşov a decis, în primă instanţă, arestarea lor pe o perioadă de 29 de zile. În consecinţă suspecţii se vor întoarce în arestul IPJ Braşov. Tinerii au susţinut în faţa presei şi  a magistraţilor că sunt nevinovaţi şi că Poliţia le-a înscenat totul. „Suntem nevinovaţi! Am fost acuzaţi pe nedrept!“, au susţinut, la unison, inculpaţii. Ei nu au reuşit să-i convingă pe judecători de nevinovăţia lor.

Cea mai mare pagubă au creat-o unei firme de pe strada Calea Feldioarei. Anul trecut, hoţii au sustras casa de bani în care se aflau 200.000 de lei. Au mai spart şi o firmă de pe strada Plevnei de unde au furat 3.400 de lei, zece telefoane mobile, cafea, băuturi şi cuţite de măcelărie.

image

În aceasta lună, reţeaua a mai încercat să dea două spargeri. În urmă cu o săptămână, au intrat cu cagule pe faţă la o societate avicolă din Codlea şi au legat paznicul cu un cablu. Nu au apucat să fure nimic deoarece poliţiştii, care îi urmăreau de ceva vreme au intrat peste ei şi i-au reţinut.

image

Constantin Marşavela, de 33 de ani, Marian Olescu, de 24 de ani, şi Ilie Sandu, de 29 de ani, toţi din Săcele au fost arestaţi. Au făcut recurs, iar acesta se judecă astăzi la Curtea de Apel. Adrian Gândac, de 26 de ani este căutat, în continuare, de poţişti.  Hoţii riscă pentru faptele lor până la 15 ani de închisoare.

image

215 mii de lei este prejudiciul creat de hoţi, în urma spargerilor pe care le-au dat, timp de un an.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite