Soluţii europene pentru dezvoltarea firmelor braşovene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursuri de management al resurselor umane, managementul schimbării şi al organizaţiei, limba engleză, web design şi IT sunt doar câteva dintre modulele pe care le vor parcurge managerii şi angajaţii mai multor firme braşovene, în mod gratuit, pentru a se alinia flexibilităţii pieţei europene.

Proiectul „FlexInov" este finanţat din fonduri stucturale şi are în vedere formarea profesională a 135 de angajaţi, 75 de manageri din Regiunea Centru, Bucureşti şi Muntenia.

Proiectul vizează introducerea în firmele româneşti a modelelor de flexibilitate funcţională, adică a formelor europene de organizare a muncii. Practic, managerii şi angajaţii vor învăţa să se adapteze noilor cerinţe ale mediului de afaceri", a spus Daniela Giol, managerul proiectului.

Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de 32 de luni şi se bucură de o finanţare în valoare de 1,4 milioane de euro.

Schimb de experienţă

De asemenea, managerii mai au la dispoziţie un program de formare, desfăşurat sub formă de trainiguri, cu ajutorul căruia vor putea să obţină calificări din partea Consiliului Naţional de Formare Profesională a Adulţilor.

Angajatorii vor avea ocazia să înveţe să realizeze proiecte şi să creeze strategii de marketing şi de management. La proiect vor lua parte 300 de manageri, din care 30 vor avea şansa să participe la un schimb de experienţă în Bulgaria. Proiectele se bucură de susţinerea Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite